Günyüzü Ortaokulu

03326783008....5346124565
Günyüzü Mahallesi Günyüzü Ortaokulu / Cihanbeyli / Konya
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
Pansiyon Bilgileri
Yok
Taşımalı.
Servis Bilgisi
7 Öğrenci Servis aracı bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz öğretmen servisiyle taşınmaktadır. İlçe ile okulumuz arası 15 dk gibi bir sürede ulaşım sağlanmaktadır. Servis Cihanbeyli ve Konya´ya hizmet vermektedir.
Mahalle
İl Merkezine 100 km İlçe Merkezine 18 km