Okul Müdürümüz Murat SARI:

Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gelişerek yükselmesi ancak Türk gençliğinin çalışmalarıyla başarılabileceğini düşünen Atatürk, Cumhuriyetin ve inkılapların muhafaza ve savunulması görevini, inandığı ve en çok güvendiği Türk gençliğine emanet etmiştir.

19 Mayıs’ta başlayan mücadelenin ışığında çağdaş, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak sonsuza dek yaşayacaktır.

Bu inançla gençlerimizin ve tüm ulusumuzun Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutlar, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi ve saygıyla anarım,dedi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin