Ara

Trafik deyince genelde aklımıza araçlar gelir. Fakat trafik sadece araçlardan oluşan bir sistem değildir. Ülkemizde trafik konusunda çok sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu sıkıntıları aşmanın en iyi yolu trafik eğitimini temelden vermekten geçer. Cihanbeyli Jandarma Trafik ekipleri okulumuzda eğitim verdi.

Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Aşı hastalıklara karşı bağışıklık kazanmak için gerekli olan bir tedbirdir. Okulumuz öğrencileri Konya Toplum Sağlığı Merkezi ekibince aşılandı. Yaptıkları çalışmalardan dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2015-2016 Eğitim Öğretim yılına 28 Ekim 2015 tarihinde  eğitime başladı. Bu yeni dönemde okulumuzdan bir çok öğretmen ayrıldı yerlerine yeni öğretmenler geldi. Bütün öğretmenlere görevlerinde başarılar dileriz.